Dags att gå upp!

Jag ligger fortfarande kvar och drar mig i sängen, har legat här och bara spelat spel på mobilen i en timme. Nu måste jag dock gå upp, för om en halvtimme måste jag ta tåget mot Paris och svenska kyrkan där jag ska hjälpa till på julbasaren de har denna helgen. Vad som händer efter det vet jag inte ens själv eftersom Ninna och Elin ska hjälpa till passet efter mig. Kanske ska jag passa på att leta julklappar och vara ute lite i tid för en gångs skull? Ja så får det nog bli!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Jag är lite nyfiken på var du "praktiserade" för att kunna få erfarenhet till au pair sökandet! Vet ju att du har lite äldre "barn", men var du då och praktiserade hos de äldre på någon skola eller var du bara på dagis eller lekis? Funderar själv på att bli au pair och har redan två såna där papper (åh har glömt namnet... men du vet där man skriver hur länge man arbetat där mm), men har bara varit på dagis. Funderar dock på om jag skulle vilja arbeta som au pair med äldre barn/tonåringar istället eftersom det nog är lite mindre jobb! Hur gjorde du? :)

Svar: Jag har varit på dagis jag med för massa år sen, men sen har jag också varit tränare för barn från 11 till 15 år under tre års tid. Men vad jag vet är de papprena bara till för att visa att du har erfarenhet inte direkt någon specifik ålderskategori. Mina kompisar hade i princip bara dagiserfarenhet eller passning av yngre barn och trots det så tar de hand om barn mellan 8-11, så jag tror inte att du behöver göra något speciellt för att få äldre barn :)
Gabriella Svensson

2012-12-08 @ 17:52:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0